Mandag - Fredag - 8:00 - 18:00, Søndag - 8:00 - 13:00
+47 35 11 15 40
Helsespesialisten > ComCare Solutions

COMCARE SOLUTIONS

ComCare Solutions AS leverer skreddersydd tilkallingssystemer som er spesielt godkjent for sykehus med tanke på radiostøy og signalforstyrrelser. Alle våre systemer benytter 100 % trådløs teknologi som gir sykehuset eller klinikken en stor fleksibilitet. Flyttes en seng kan man også flytte tilkallingsknappen.

ComCare Solutions er stolt samarbeidspartner med Helsespesialisten; en av Norges ledende på formidling av helsetjenester.

I samarbeid med Helsespesialisten har ComCare levert trådløse knapper og pagere til Ibsen Sykehuset i Porsgrunn.

Pagingsystemet er svært enkelt i bruk og fungerer slik at pasienter på postoperativ får utdelt en halssnor med en knapp som de kan trykke på hvis de har behov for assistanse.

Personalet får da beskjed via en pager om hvor og hva slags tjeneste det blir bedt om. I tillegg er hver operasjonsstue utstyrt med en knapp slik at personale kan tilkalle øyeblikkelig hjelp eller assistanse.

Systemene kan enkelt tilpasses den daglige driften og frigjør kapasitet blant de ansatte, samtidig som pasientene får en god og trygg opplevelse. – Daglig leder ved Ibsen Sykehuset.

Systemet har bidratt til at pasientene kan føle seg tryggere og personalet kan på en enkel måte kommunisere med hverandre når det er akutt. -Astrid, Sykepleier, IbsenSykehuset

ComCare Solutions leverer fleksible og trådløse kommunikasjonssystemer for bruk i et hektisk sykehusmiljø. Gi dine pasienter og ansatte den tryggheten de fortjener.

Frigjør kapasitet blant ansatte og optimalisér driften.

Besøk nettsiden her.

Del

JOBB MED OSS

Takket være deg er våre kunder og pasienter i trygge hender. La oss sørge for at du er det samme!

Ring oss i dag på tlf. +47 35 11 15 40
REGISTRER CV SE HELSESTILLINGER

FLEKSIBEL BEMANNING

Hos oss er både kunder, pasienter og våre vikarer i trygge hender. Vi leverer Skandinavisk helsepersonell over hele Norge.

Ring oss i dag på tlf. +47 35 11 15 40
BESTILL VIKAR

VERV EN KOLLEGA

For å kunne hjelpe alle kunder og pasienter, har vi behov for enda flere dyktige leger og sykepleiere over hele Norge.

Ring oss i dag på tlf. +47 35 11 15 40
VERV EN KOLLEGA