Mandag - Fredag - 8:00 - 18:00, Søndag - 8:00 - 13:00
+47 56 12 30 30
Helsespesialisten > Helsespesialisten > Dyktige vikarer, rask responstid og forutsigbare tjenester.

Dyktige vikarer, rask responstid og forutsigbare tjenester.

av Kjell Matzow den 26/09/2016Når du har behov for å fylle midlertidige stillinger, vikariater, akutt fravær eller ferieplanlegging ønsker du sikkerhet og kvalitet fra en aktør som selv har helsefaglig bakgrunn, og som kjenner til de spesielle faglige og menneskelige utfordringer som kreves av en moderne helsetjeneste.

Vi har vært i din situasjon! Vi vet at rask responstid er viktigste kriterium, og at personlig oppfølging er av stor betydning for å skape trygghet, forutsigbarhet og gode relasjoner mellom leverandør og avdelingen.

Helsespesialisten har lang og bred erfaring med små og store bemanningsoppdrag. Vi leverer til både offentlig og privat sektor. Vår kompetanse dekker blant annet:

  • Vikarpool til avdelinger, klinikker og sykehus
  • Drift av avdeling og komplette operasjonsteam
  • Oppstart og IK-HMS drift på offshore installasjoner
  • Døgnbemanning hos pasienter med krevende diagnoser
  • Hjemmerespirator, barn/voksne. Bemanning, veiledning og opplæring
  • Rekkruttering av helsepersonell til lederstillinger
  • Undervisning og trening innen A-HLR, og akuttmedisin på ulike nivå.

Dette er noe av det vi kan bidra med, men kontakt oss så kan vi sammen finne de løsninger som passer din avdeling og deres behov.

Helsespesialisten er mye mer en bare et bemanningsbyrå. Vi kan levere komplette løsninger for en avdeling eller klinikk. Vi kan bemanne opp et midlertidig prosjekt, bidra til å øke kapasiteten, redusere ventelister og øke leveringsevnen.

Vi kvalitetssikrer alle våre konsulenter systematisk og krever blant annet regelmessig bestått teoretisk og praktisk A-HLR sertifisering. Våre vikarer er forpliktet til å følge opp vårt kvalitetsprogram som ivaretar pasientsikkerhet og fanger opp små hendelser og avvik som bidrar til økt kvalitet og sikkerhet for alle parter.

Spør oss gjerne hvordan vi kan bidra til å øke pasientsikkerheten også på din avdeling.

Flere av våre kunder har hatt negative erfaringer med ulike vikarbyrå og bemmaningsbyrå som skal levere helsepersonell. Manglende oppførling, dårlig responstid, mangelfull personellstyring og uforutsigbarhet har vært gjengangere.

Helsespesialisten er i følge mange av våre kunder unntaket, og bekrefter vår filosofi – kvalitet går aldri av moten. Vi foretrekker selv beskrivelsen: Ressurs og kompetansesenter som er mer dekkende for våre tjenester en Vikarbyrå.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester, ta kontakt via: kontakt@helsespesialisten.no

Eller ring sentralbordet: +47 35 11 15 40

Del

LES FLERE NYHETER

Vi ønsker oss flere dyktige sykepleiere

av Kjell Matzow den 01/11/2016

Med fokus på kvalitet og sikkerhet er Helsespesialisten den naturlige samarbeidspartner for deg som ønsker fokus på

Helsespesialisten søker nye medarbeidere

av Kjell Matzow den 01/11/2016

Oppdragsmengden vår vokser, og vi har alltid behov for flere sykepleiere og annet autorisert helsepersonell for sporadiske

Alkohol og medikament bestemmelser

av Kjell Matzow den 03/10/2016

Helsespesialisten har null toleranse for bruk av alkohol, narkotiske stoffer inkludert medikamenter som kan påvirke arbeidsevnen i

Tid til å lede avdelingen

av Kjell Matzow den 26/09/2016

Mange avdelingsledere bruker i dag svært mye tid til å ringe etter timevikarer, indekning av akutt -og