Mandag - Fredag - 8:00 - 18:00, Søndag - 8:00 - 13:00
+47 35 11 15 40
Helsespesialisten > Våre tjenester

BESTILL VIKAR

I Helsespesialisten stiller vi høye krav til oss selv som leverandør av tjenester som berører liv og helse. Når du som kunde opplever at du får mer enn forventet gjennom bruk av våre tjenester, har vi oppnådd det vi ønsker.

Det overordnede og alltid tilstedeværende fokuset vårt er faglig forsvarlighet og pasientsikkerhet, og dette skal gjenspeiles i alle ledd, i alt vi gjør. For å oppnå dette er det viktig med god tilgjengelighet, kort responstid, nærhet mellom administrasjonen, kunde og personell, og et tett og tverrfaglig team som ivaretar alle aspekter i prosessen, helt fra nøye utvelgelse av personell og til klargjøring for og gjennomføring av bestilte tjenester.

Du som kunde vil oppleve at vi raskt forstår ditt behov og jobber på lag med deg for å finne den aller beste løsningen. Vi jobber godt under press, går bredt ut og har en grundig og helhetlig tilnærming. Ofte ser vi da løsninger som kunden ikke selv har tenkt på, og på denne måten løses selv de mest komplekse utfordringer. Dette er vi gode på, og vår kompetanse står til din rådighet uten ekstra kostnad når du er kunde hos oss. Bruk vår kompetanse til å løse dine utfordringer, om det gjelder bemanning, fagutvikling, administrasjon og kvalitetssikring eller andre konsulenttjenester. Vår erfaring er at alt er mulig!

Enhver henvendelse fra både nye og eksisterende kunder møtes med entusiasme og engasjement hos oss!

Ta kontakt med oss på +47 35 11 15 40 eller kontakt@helsespesialisten.no.

Del

Fyll ut kontaktskjema