Mandag - Fredag - 8:00 - 18:00, Søndag - 8:00 - 13:00
+47 56 12 30 30
Helsespesialisten > Helsespesialisten > Vi ønsker oss flere dyktige sykepleiere

Vi ønsker oss flere dyktige sykepleiere

av Kjell Matzow den 01/11/2016Med fokus på kvalitet og sikkerhet er Helsespesialisten den naturlige samarbeidspartner for deg som ønsker fokus på pasientsikkerhet, forutsigbarhet og bransjens dokumentert beste betingelser.

Vår administrasjon er døgnåpen og vi har kapasitet både til akutte oppdrag og faste permanente turnuser tilpasset dine ønsker og preferanser.

Våre kjerneområder er innenfor Anestesi, Intensiv og Operasjon samt kompetansekrevende avdelinger som akuttmottak, postoperativ avdeling, skadestuer og legevakt. Helsespesialisten leverer også sykepleiere til installasjoner på Norsk sektor.

Ute etter ny jobb, nye utfordringer eller ekstravakter for en periode?

Selv om vi har mange dyktige vikarer, ønsker vi oss stadig flere! Hos oss kan du få muligheten til oppdrag på private klinikker, offentlige sykehus eller HMS vakter offshore. Vi leverer godkjent personell til skip og olje installasjoner.

På lag med Helsespesialisten blir du en del av et engasjerende fagmiljø som jobber for langsiktige relasjoner der kvalitet og sikkerhet er hovedfokus.

Vi har spesielt behov for sykepleiere som ønsker å jobbe på krevende intensiv avdelinger og akuttmottak. Her har vi store muligheter å tilby ønsketurnus og arbeidsintensitet tett opptill dine ønsker og preferanser.

Helsespesialisten kan tilby deg bransjens beste betingelser og på lag med oss er du sikret dine rettigheter, fagutvikling og trivsel. Du kan jobbe når det passer for deg, fast turnus, rotasjon eller timebasis enkeltvakter.

Er du på utkikk etter et vikarbyrå som har spesialisert seg innen helse og ønsker å være en del av et bemanningsbyrå som setter fokus på kvalitet og pasientsikkerhet. I så fall bør du vurdere å bli med oss på laget. Helsespesialisten – i trygge hender.

Send inn din CV eller generelle henvendelse til oss: kontakt@helsespesialisten.no eller ring vår administrasjon. Sentralbordet er: +47 35 11 15 40

Del

LES FLERE NYHETER

Vi ønsker oss flere dyktige sykepleiere

av Kjell Matzow den 01/11/2016

Med fokus på kvalitet og sikkerhet er Helsespesialisten den naturlige samarbeidspartner for deg som ønsker fokus på

Helsespesialisten søker nye medarbeidere

av Kjell Matzow den 01/11/2016

Oppdragsmengden vår vokser, og vi har alltid behov for flere sykepleiere og annet autorisert helsepersonell for sporadiske

Alkohol og medikament bestemmelser

av Kjell Matzow den 03/10/2016

Helsespesialisten har null toleranse for bruk av alkohol, narkotiske stoffer inkludert medikamenter som kan påvirke arbeidsevnen i

Tid til å lede avdelingen

av Kjell Matzow den 26/09/2016

Mange avdelingsledere bruker i dag svært mye tid til å ringe etter timevikarer, indekning av akutt -og