Mandag - Fredag - 8:00 - 18:00, Søndag - 8:00 - 13:00
+47 35 11 15 40

Velkommen til Helsespesialisten.

Vi har gleden av å tilby bransjens beste betingelser for kvalifisert helsepersonell.


Helsespesialisten har alltid vært bransjeledende på betingelser. Vi tåler sammenligning både økonomisk, faglig og personlig oppfølging. Våre utvalgte bosteder og sosiale velferdsgoder er kjent for å holde høy standard, og våre egne vikarer anbefaler oss gjerne videre!

Våre primære fokusområder er spesialsykepleiere innen intensiv-, anestesi- og operasjon, samt anestesi- og allmennleger. Behovet for personell vil alltid være størst innenfor spesialisthelsetjenester, men kvalifiserte og motiverte kandidater med Norsk HPR-nummer er alltid velkommen til å ta kontakt uavhengig av fagspesialitet og bakgrunn. Vi formidler gjerne direkte kontakt med attraktive arbeidsgivere i Norge.

Våre tjenester formidles på krevende og komplekse avdelinger. Pasientsikkerhet er derfor et viktig fokus for oss, og en del av vår målsetting om å skape en trygg, forutsigbar tjeneste. Dette forutsetter at alle deltar 100%. Vi stiller derfor strenge krav til våre vikarer. Samtidig bidrar Helsespesialisten med kurs og oppdateringer i tillegg til svært varierte og spennende arbeidsoppgaver på steder som normalt ikke benytter bemanningsbyrå.

Vi har alltid stort behov for sykepleiere og leger som har ledig kapasitet enten deltid eller fulltid, eller som kan jobbe vakter kun en periode om sommeren, som har sesong fra uke 24 til 36. Vi er også interessert i kvalifisert personell som kun ønsker sporadiske ekstravakter. Det viktigste er din motivasjon og dine faglige kvalifikasjoner. Du velger selv arbeidsmengden, og hvor du ønsker å jobbe. Vi har oppdrag på sykehus, klinikker, i hjemmesykepleie og på sykehjem.

Behov for bemanning
Allmennleger er spesielt ettertraktet i Nord-Norge for lengre vikariater. Anestesileger er etterspurt på privatklinikker rundt om i hele landet, både for korte oppdrag, og lengre vikariater.

Markedets behov for spesialsykepleiere innen intensiv og operasjonssykepleiere synes å være helt umettelig, derfor med de beste forutsetninger for å imøtekomme dine ønsker for både turnus- og arbeidssted.

Se gjerne våre aktuelle stillinger/vikariater under Nyheter. Finner du ikke akkurat det du leter etter, ta kontakt med oss og vi strekker oss langt for å finne oppdrag i tråd med dine preferanser.

Kontakt oss på telefon +47 35 11 15 40 eller e-post kontakt@helsespesialisten.no eller benytt deg av vårt kontaktskjema.