Mandag - Fredag - 8:00 - 18:00, Søndag - 8:00 - 13:00
+47 35 11 15 40
Helsespesialisten > Vikar > Jobb med oss

JOBB MED OSS

Som en del av Helsespesialistens team skal du kjenne deg i trygge hender, og bidra til vår kvalitetsprofil: både kunder og pasienter skal se, føle og oppleve at de er i trygge hender.

Helsespesialisten har store ambisjoner som inkluderer deg som vikar, våre kunder og ikke minst våre pasienter og brukere. Vi vil gjøre deg best mulig forberedt på hva du kan forvente av å jobbe for oss. Det er en selvfølge for oss at også våre vikarer kjenner seg ivaretatt og i trygge hender.

Registrer deg under menyen “Registrer CV”. Send oss alltid din CV med referanser, personlig brev med bilde og relevante vitnemål fra utdanning og tidligere arbeid. Bruk e-postadressen vakt@helsespesialisten.no. Merk emnefeltet med: CV, navn, tittel og interessefelt. Vi kontakter deg innen få dager. Synes du det går urimelig lang tid, ikke nøl med å ta kontakt selv. Enkelte perioder har vi stor pågang og post kan forsvinne.

Helsespesialisten fokuserer på spesialistsykepleiere, anestesi- intensiv og operasjonssykepleiere til private og offentlige sykehus og klinikker, samt oppdrag innen offshore på norsk- og internasjonalt sokkel. Fagfeltet er bredt og volumet av pasienter er stort. Generelt stiller Helsespesialisten krav om kontinuerlig personlig faglig utvikling og ser på kompetanse og kvalifikasjoner som en pågående prosess som alltid må vedlikeholdes og utvikles.

Vi vil gi deg all informasjon bl.a gjennom vår vikarhåndbok og styringsdokumenter for kvalitet og sikkerhet. Alle vikarer er forpliktet til å være lojale mot våre kvalitetssystemer som setter fokus på pasientsikkerhet, og bidrar til at vi unngår skader og ulykker.

Sammen skal vi sikre at våre kunder og de pasienter vi har ansvaret for alltid føler seg ivaretatt og i trygge hender.

REGISTRER DIN CV

Del