Mandag - Fredag - 8:00 - 18:00, Søndag - 8:00 - 13:00
+47 35 11 15 40
Helsespesialisten > Vikar > Registrer din CV

REGISTRER DIN CV

Velkommen til vår side for åpen søknad og opplasting av CV. Før du vurderer å søke jobb hos oss ber vi deg lese litt i vår «Vikarhåndbok», og på våre sider for ansatte.

Her vil du finne ut at Helsespesialisten stiller svært strenge krav til sine kandidater. De aller fleste vikarer/ konsulenter som arbeider i Helsespesialisten har minst 5 års erfaring og omlag 80% har videreutdanning i anestesi, intensiv eller operasjon. Dersom du er lege har vi størst behov for spesialistoverleger anestesi og allmennleger. Alle søknader sjekkes rutinemessig opp mot Autorisasjon/HPR nummer. Vi sjekker også Svensk/Dansk autorisasjon når dette kan være aktuellt.

Mange ønsker seg jobb offshore, og her er kravene ytterligere skjerpet. Les gjerne mer om dette på våre egne offshore-sider. Et yrke som offshore-sykepleier er både variert og krevende, men passer ikke for alle. Har du 10 års erfaring fra sykehjem eller psykiatrisk avdeling, er det ikke realistisk å forvente seg offshorejobb, der høy akuttmedisinsk beredskap er et overordnet krav.

Registrer din CV her

  Last opp søknad

  Last opp CV

  Vi søker
  kandidater som er faglig oppdaterte, som brenner for sitt fag og som er villig til å yte det lille ekstra for avdelingen, kunden og pasienten. Vi krever at den enkelte vikar tar ansvar og initiativ for faglig oppdatering av egne ferdigheter og kompetanse. Vi forventer en ydmyk innstilling til alle kliniske aktiviteter, og en holdning som setter pasienten og sikkerhet i høysetet.

  Vi forutsetter lojal oppfølging av våre kvalitets- og avvikssystemer som bidrar til økt sikkerhet og stabil kvalitet. Vi forutsetter også regelmessig dokumentert oppdatering i teoretisk og praktisk AHLR-kunnskap. Dette blir selvsagt også tilrettelagt og fulgt opp av Helsespesialisten sin administrasjon.

  Dersom du fremdeles er interessert i arbeid hos Helsespesialisten , har du flere fordeler. Vi tilbyr markedets beste betingelser, og du får arbeide med de aller beste kollegaene i landet. Vi har ledige sykepleiervakter på spennende avdelinger med høyt tempo og varierte faglige utfordringer. Arbeidsområdene varierer, og tilpasses dine ferdigheter, preferanser og ambisjoner for videre vekst.

  Hos oss kan du fritt velge ønsketurnus, og jobbe når det passer deg. Du kan få velge fast turnus, jobbrotasjon, eller du kan jobbe på timebasis. Mange av våre medarbeidere jobber 7-14 dager i måneden for så å ha fri i 7-14 dager. Noen ønsker å være tilkallingsvikar og tar sporadiske vakter. Har du erfaring fra andre vikarbyråer eller bemanningsbyråer innen helse, og savner personlig oppfølging, faglig påfyll og at det stilles strenge krav til utførelsen av ditt arbeid, kan det hende Helsespesialisten er stedet for nettopp deg. Har du et registrert et personlig selskap, kan du om ønskelig fakturere oss for ditt arbeid, til justerte satser. Kontakt oss for detaljer dersom dette er aktuelt for deg.

  Vi søker det lille ekstra, og gir det samme tilbake.
  Vikarer som ikke oppfyller vår kvalitetsnorm, eller ikke holder seg innen retningslinjer for oppdatert AHLR og faglig forsvarlighet, mister retten til videre arbeidsforhold hos Helsespesialisten.

  Del